Oproep: wat is de smaak van Runkst of Heilig-Hart?

In april en mei 2018 gaat in de Hasseltse wijken Runkst en de Heilig-Hartwijk het culturele project Tournée Locale door. Het Jenevermuseum is natuurlijk ook van de partij en gaat samen met de bewoners op zoek naar de smaak van hun wijk. Heb jij een suggestie?

Een goeie drank komt tot stand met de juiste ingrediënten. Heb jij een suggestie voor de smaak van Runkst of voor de smaak van de Heilig-Hartwijk? Probeer je wijk samen te vatten in drie kernwoorden: een geur, een kleur en een gerecht of drank en stuur het door aan jenevermuseum@hasselt.be!

Met de suggesties gaan de bewoners en het Jenevermuseum tijdens twee workshops aan de slag, om een alcoholvrije cocktail én een jenever voor beide wijken te maken! Wil je één van de workshops bijwonen? Schrijf je dan zeker tijdig in!

Inschrijven workshop Heilig Hart
Inschrijven workshop Runkst