Lezing: De Hasseltse echtheid van stokerij Vanderlinden - VOLZET!

Een nieuwe stokerij in Hasselt! Dat laten we niet zomaar ongemerkt voorbijgaan.
Schrijf je nu in voor de lezing door Olivier Vanderlinden van de kersvers opgerichte stokerij Vanderlinden.
In Hasselt gebeurt er tegenwoordig heel wat op het vlak van jenever. Uiteraard staat het Jenevermuseum garant voor een uitgebreid aanbod activiteiten. Maar ook buiten de museummuren worden er heel wat nieuwe initiatieven genomen die het jeneververhaal alleen maar ten goede komen en zelfs versterken. Zo organiseert Syntra Limburg al sinds enkele jaren mét succes de cursus ‘Distilleren’. Van de afgestudeerde cursisten zijn er enkelen met erg concrete plannen om in Hasselt of omgeving te starten met de productie van alcohol en zelfs van moutwijn. Een van deze cursisten is Olivier Vanderlinden. Net voor de zomervakantie stelde hij zijn nieuwe stokerij langs de Luikersteenweg officieel voor aan pers en publiek. Wil je graag weten hoe hij tot dit idee is gekomen, vanwaar zijn passie komt, welke zijn filosofie en ambities zijn en vooral welk soort producten hij wenst te distilleren en voor wie? Kom dan op woensdag 20 september om 20u naar het Jenevermuseum. Olivier zal het je zelf in alle geuren en kleuren toelichten.
Toegang: 3 euro / gratis voor gidsen en vzw-leden, inschrijven via jenevermuseum@hasselt.be is wenselijk.
Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op www.stokerijvanderlinden.be.

De lezing is ondertussen al volzet. Meld je eventueel om de reservelijst te staan.