Jenevertrip 2017

Hagelandse wijn en Lubbeekse bieren en spirits!
Opnieuw hebben hebben we een gevarieerde museumuitstap uitgewerkt met de nodige aandacht voor geschiedenis en streekproducten in het algemeen en sterkredrank en  jenever in het bijzonder. Ons dagprogramma ziet uit als volgt.

In de voormiddag bezoeken we eerst het Hagelands Vredesmuseum in Tielt-Winge. Aansluitend begeven we ons naar het bezoekerscentrum van de Hagelandse wijnen in Wezemaal. In de wijnkelder “De Steenen Muur” wordt er uiteraard ook geproefd.

Voor de lunch begeven we ons naar brouwerij en distilleerderij Het Craywinckelhof, waar we ook de rest van de namiddag zullen doorbrengen. Louis Schrevers, bestuurder van onze museumvzw, zal ons rondleiden in zijn brouwerij en stokerij, waar we zijn lekkere producten kunnen proeven. Hij heeft ook nog een verrassing voor ons in petto!

Vertrek om 8.30u op de parking van de Carrefour in Kuringen.

De prijs voor deze uitstap bedraagt 50 euro voor de vzw-leden en 55 euro voor de niet-vzw-leden. Zoals gewoonlijk is dit een all in-prijs: bus, alle toegangsgelden, proeverijen, gidsen, lunch en fooi voor de chauffeur.

Inschrijven kan door eerst telefonisch te reserveren via 011 23 98 60 en vervolgens het bedrag van 50 (en/ of 55 euro) per persoon over te schrijven op rekening IBAN BE51 7351 1312 8862 van het Jenevermuseum met de vermelding “jenevertrip 2017”.

Meer info:
www.meensel-kiezegem44.be/herinneren/hagelands-vredesmuseum
www.steenenmuur.be
www.craywinckelhof.eu